Restauratie van eiken vloeren - Echtparket

Restauratie van eiken vloeren

Eiken vloeren gaan lang mee, mits goed onderhouden. Slijtage is echter onvermijdelijk, maar geeft een vloer ook karakter. Wij restaureren vloeren die wij zelf hebben gelegd, maar ook een oude vloer in een woning die door iemand anders is gelegd of historisch oud (zoals op de Amsterdamse Grachten). Bij Echtparket restaureren en schuren we alle houten vloeren vakkundig en zo is je vloer weer zo goed als nieuw – of zo goed als oud.

Adviesgesprek
schuren restauratie rechte planken eiken vloeren Echtparket 1

Vloer schuren

Ook voor het laten schuren en opnieuw afwerken van je vloer ben je bij Echtparket aan het juiste adres. Na een vakkundige schuurbeurt ziet je eiken vloer er weer als nieuw uit. Wanneer schuren:

  • bij de aanschaf van een nieuwe woning en je vloer er weer als nieuw uit laten zien
  • de eiken vloer opnieuw laten afwerken met bijvoorbeeld een andere kleur
  • bij vlekken en/of waterschade
  • aanhelen van bestaande vloer naar bijvoorbeeld een uitbouw
  • onderhoud
Aanvraag schuren

Schuur mogelijkheden

Bij Echtparket bieden we drie manieren van schuur onderhoud aan voor je nieuwe of bestaande eiken houten vloer.

Schuren

Een intensieve schuurbeurt van de vloer met professionele schuurmachine die zijn voorzien van stofopvang. Dit kunnen wij uitvoeren in bewoonde huizen.
Kosten vanaf €32,50 per m2

Aanvraag schuren

Opboenen

Een lichte schuurbeurt van de vloer met professionele schuurmachine waarbij het oppervlakkige vuil wordt verwijderd. Let op: krassen, diepe slijtage of grote vlekken zullen hier niet mee verdwijnen, enkel oppervlakkig vuil. Dit kunnen wij uitvoeren in bewoonde huizen. Kosten a €15,00 per m2

Onderhoudsolie

De eiken vloer wordt behandeld met een speciale onderhoudsolie. Dit kun je zelf thuis doen of door ons laten doen. Dit kunnen wij ook uitvoeren in bewoonde huizen mits de ruimtes leeg zijn. Voor €38,50 bestel je de onderhoudsolie via onze webshop om zelf de vloer te behandelen.
Kosten €15,00 per m2

Webshop
[elfsight_instagram_feed id="1"]