Hongaarse punt - Echtparket

Hongaarse punt

Een eiken vloer gelegd in een Hongaarse punt is een patroon met een scherp afgesneden punt. De planken van deze vloer worden in een hoek van 45 of 60 graden gelegd en zo ontstaat er een schuin uiteinde: de Hongaarse punt. Deze elegante vloer past in zowel een klassieke of moderne woning. Bij Echtparket leggen we Hongaarse punt vloeren met lamelparket of massief parket en zijn er meerdere formaten mogelijk.

hongaarsepunt keuken keizersgracht echtparket eiken vloeren p1 Echtparket eiken vloeren hongaarse punt keuken keizersgracht

Eiken parket in Hongaarse punt is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kwaliteitssorteringen, bewerkingen en kleuren. Je bepaalt zelf de kleur, die tegelijkertijd de uitstraling van je Hongaarse punt vloer beïnvloed: klassiek of modern. Wij werken de vloer af naar jouw persoonlijke smaak en kunnen hier in uiteraard adviseren.

hongaarse punt 3 Echtparket eiken vloeren hongaarse punt 4 Echtparket eiken vloeren

Offerte

Weet je al naar welke Hongaarse punt je op zoek bent? Dan kunnen we direct een offerte voor je maken en deze ontvang je binnen 1 werkdag.

Offerteaanvraag
hongaarse punt 5 Echtparket eiken vloeren hongaarse punt 6 Echtparket eiken vloeren

Advies

Bij Echtparket adviseren we bij het maken van de keuze van de vloer. Door onze kennis, ervaring en het stellen van de juiste vragen, maken we een voorstel voor de vloer die bij de woning past, met goede begeleiding tijdens de montage van de vloer. Of het nou gaat om een nieuwe of bestaande woning of een restauratie van een bestaande vloer, wij kunnen altijd vrijblijvend een offerte opmaken.

Advies