Eiken visgraat - Echtparket

Eiken visgraat vloeren

visgraat eiken vloeren Echtparket 2 visgraat eiken vloeren Echtparket 4

Tapis visgraat

Het meest voorkomende visgraat parket bestaat uit eiken vloerdelen van 6mm dik massief eiken welke verlijmd en vernageld worden over een hiervoor geschikte ondervloer. Dit wordt ook wel tapis genoemd, afgeleid van het Franse woord voor tapijt. Tapis is als het ware een tapijt van hout. Deze klassieke wijze van montage levert een zeer strakke vloer op en staat garant voor een prachtig visgraat parket welke tientallen jaren mee gaat.

visgraat eiken vloeren Echtparket 5 visgraat eiken vloeren Echtparket 1

Bourgogne visgraat

Bij Echtparket zijn we een van de weinigen in Nederland die naast een 6 mm eiken visgraat ook een 9 mm dik eiken visgraat aanbieden: Bourgogne. De dikte van het hout is met name van belang voor de levensduur van de vloer. Hoe dikker het eikenhout, hoe vaker je de vloer opnieuw kan opschuren en afwerken. Verder zijn grotere afmetingen enkel verkrijgbaar in 9mm dik eiken.

Adviesgesprek

Afmetingen en kleuren

Het eiken visgraat parket is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kwaliteitssorteringen, bewerkingen en kleuren. Je bepaalt zelf de kleur, die tegelijkertijd de uitstraling van je visgraat vloer beïnvloed: klassiek of modern. Wij werken de vloer af naar jouw persoonlijke smaak en kunnen hier in uiteraard adviseren.

Offerte

Weet je al naar welke visgraat vloer je op zoek bent? Dan kunnen we direct een offerte voor je maken en deze ontvang je binnen 1 werkdag.

Offerteaanvraag

Advies

Bij Echtparket adviseren we bij het maken van de keuze van de vloer. Door onze kennis, ervaring en het stellen van de juiste vragen, maken we een voorstel voor de visgraat vloer die bij de woning past, met goede begeleiding tijdens de montage van de vloer. Of het nou gaat om een nieuwe of bestaande woning of een restauratie van een bestaande visgraat vloer, wij kunnen altijd vrijblijvend een offerte opmaken.

Adviesgesprek